בלחץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2008 | 05:11 | מאת: אור

תן לי להבין.אתה אומר שניתן להדבק באיידס אפילו אם אני משתמש בקונדום שלא נקרע רק בגלל שהוא מסוכך בשמן תינוקות?איך זה ייתכן?הרי אפילו בגמירה שלי לא ראיתי טיפת זרע נוזלת.אז איך בדיוק יעברו נגיפים ממנה אלי כשבעצם זה אפילו יותר קשה מאשר שיינזל מהקונדום זרע?

שלום אור, ל א כתבתי לך ש ס ב י ר שתידבק בנגיף האיידס, רק הסברתי לך שחדירות דופן הקונדום עולה אם מסככים אותו בשמן, כך שפעולה זו לא מומלצת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות