שאלה בעניין העברת מחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2008 | 17:15 | מאת: ניב

אתמול בחנייה הגדולה מול גני יהושע נתקלתי בבעל חיים מת (כנראה חתול) על הרצפה והגוף שלו פתוח לגמרי וממנו היה מעין חוט שהשתרך לאורך הכביש (מעיים?) האם בעל החיים בטוח נדרס? במידה ותיאורתית הוא מת כתוצאה מכלבת, האם קיים סיכוי להידבק במחלה מעצם העובדה שהייתי במרחק של 1-2 מ' ממנו? בנוסף התעופפה סביבו קבוצה גדולה של זבובים שניזונו ממנו ואחד מהם בא איתי במגע. האם הוא יכול להעביר בצורה כזו את המחלה? תודה מראש

שלום ניב, 1. אין לי מושג ממה מת החתול. 2. הדבקה בכלבת ללא מגע ישיר עם החתול (שאולי מת ממחלה זאת) או עם הרוק שלו- למשל דרך זבובים- איננה מוכרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות