CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2008 | 01:49 | מאת: ליטל

שלום ותודה רבה על התשובה! יש לי שאלה נוספת - אני מתכננת להיכנס להיריון בספטמבר, באותה עת הילד גם אמור להיכנס לגן חדש. האם היית ממליץ לי להמתין עם ההיריון המתוכנן? האם יש 'עונות' לנגיף - כלומר נפוץ יותר בחורף או בעונה אחרת? כמו כן, ידוע לי כי יש התלקחויות חוזרות ונשנות של CMV כלומר אם חליתי פעם אחת אין מניעה שאחלה שוב. ידוע לך אם התלקחות מחודשת לאישה שכבר חלתה מסוכנת בהיריון או לא? תודה, ליטל

שלום ליטל, 1. CMV מצוי בארץ לאורך כל השנה. 2. גם התפרצות חוזרת של CMV במהלך הריון עשויה לסכן את העובר. הרבה בריאות אפי

09/06/2008 | 16:01 | מאת: אתי

ליטל שלום יש טיפול שמחסל את ה cmv וגם את ebv הגורמים למחלת הנשיקה. קראי את מה שכתבתי על הטיפול במחלת הנשיקה וב cmv שסבלתי ממנו מירורים. יש צורך לשתות כשבוע עד 10 ימים קוקטייל צמחי מדהים אנטי וירלי מדהים. אחר כך תפעלי כמוני , תמתיני עוד שבוע ותעשי בדיקת דם ולא ימצא זכר לוירוס. זה הדבר היחיד שהקים אותי מהקרשים. ויש לך את כל המידע באתר של המטפל שטיפל בי. האתר http://www.ramimor.co.il/ חג שמח אתי

מנהל פורום מחלות זיהומיות