Citrobacter koseri

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2008 | 16:53 | מאת: טל

לפני כשלושה שבועות אותר אצלי בשתן החיידק הנל. טןפלתי באופלדקס מה שגרם לי להרגשה כללית רעה אך לזמו של כשבוע הייתה הטבה. לאחר מכן נשלחה תרבית שישצאה שלילית אך כעבור שבוע מהפסקת התרופה החלו כאבים בבטן התחתונה, שריפה במתן שתן והרגשה כלךלית רעה . החליפו לי שוב את האנטיביוטיקה לציפרולוקסין ללא שום הטבה .כעבור 5 ימים הוחלפה האנטיביוטיקה ל-sulfatrim 960' mg אני לוקחת את הכדור 3 ימים כדור אחד ביום וההטבה היא מינורית מה עושים? אני אלרגית לפניצילין וגם לסדורל. איך אפשר לחסל את החידק הנל.

שלום טל, לא השתכנעתי שהסימפטומים/זיהום שיש לך כיום נגרמו ע"י אותו החיידק (שגרם לך לזיהום לפני 3 שבועות). אני ממליץ לך אפוא לחזור על תרבית השתן, ורק אז לבחור בטיפול האנטיביוטי המתאים (לחיידק העכשווי שיצמח בתרבית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות