בקשר לשאלה קודמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2008 | 14:38 | מאת: אור

דוקטור בקשר לשאלה קודמת ששאלתי על קרע בקונדום עקב שימוש בשמן תינוקות,אנסח לך אחרת את השאלה. האם יש סיכון להשתמש בשמן תינוקות כחומר סיכה לחדירה במידה והקונדום לא נקרע?זאת אומרת שאם הקונדום לא נקרע למרות השימוש בשמן התינוקות האם עדיין יש סיכון ?

שלום אור, סיכוך קונדום בשמן תינוקות מגביר את חדירותו, ולכן איננו מומלץ. הרב הבריאות אפי

09/06/2008 | 23:51 | מאת: אור

תגדיר לי בבקשה חדירות.זאת אומרת שאפילו אם אין קרע תתכן העברת נגיפים דרך הקונדום?

מנהל פורום מחלות זיהומיות