שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2008 | 13:50 | מאת: AVI

שלום רק רציתי להיות בטוח....הנגע שמפריע לי הופיע שנה וחצי לאחר קיום יחסי מין עם נערת ליווי בדיקות העגבת בוצעו שבועיים ואחרי 3 חודשים מהמגע.... שני הבדיקות יצאו שליליות אתה עדיין חושב שאיו צורך בבדיקות נוספות? הרופא שהייתי אצלו בכללית אז שלח אותי לבדיקות הרפס ועגבת אך הבדיקות הלכו לאיבוד....כלומר לא היו תוצאות שבאתי לקחת אותם בגלל הפחד באתי לקחת אותם לאחר מספר חודשים והם לא היו ולאחר מספר חודשים מהופעת הנגע בצעתי רק בדיקת הרפס 2 במרפאה למחלות מין ושם כמו שאמרתי לך יצא שלילי אתה עדיין חושב שאין צורך בבדיקות נוספות?

שלום AVI, עדיין לא נראה לי הגיוני שאתה סובל מהרפס או מעגבת. הרבה בריאות אפי

07/06/2008 | 15:07 | מאת: AVI

שלום נאמר לי על ידי רופא שרבע מהחולים לא מפתחים נוגדנים לעגבת גם לאחר כשנה האם זה נכון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות