ועוד..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2008 | 20:48 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר תודה ראשית על כל תשובותיך. שנית, לאחר אפיזודת 37.3 חום ביום רביעי בבוקר, היום (יום שישי בערב) יש לי לפתע 37.4 ואני עוד מודדת לראות לאן זה יגיע אם בכלל. 1. האם בהריון יש תנודות של החום? למיטב ידיעתי כן וגם בהריוני הקודם סבלתי מכאבי ראש רבים בהתחלה בטרימסטר הראשון ולא עלה בדעתי למדוד אז חום.. 2. אם לא אקח אקמול והחום ירד מעצמו האם זה תסמין של CMV? או שב CMV החום נמוך כל הזמן ברצף?? 3. רופא הילדים אמר לי שאם אחטוף לראשונה CMV עכשיו אז סביר שזו תהיה מחלה סוערת ולא משהו קליל. האם חום של סביבות 37.5 עלול להצביע על CMV? בכל מקרה אני מבצעת בדיקת נוגדנים בעוד שבועיים. תודה תודה. ענבר

שלום עבר, 1. לכל אדם יש תנודות יומיות של חום- בין אם הוא חולה או לא, ובין אם הוא (אופס...היא!) בהריון או לא. 2. לפי עקומת החום (או גובהו המאקסימאלי) אין אפשרות לאשר או לשלול זיהום חריף ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות