בדיקות לפני הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2008 | 18:23 | מאת: אביבה

שלום, עברתי בדיקות לפני הריון- רציתי לדעת מה אומרות התשובות: CMV IgG | | NEGATIVE CMV IgM | | שלילי Rubella IgG | IU/ml | * 53 | הודעות לבדיקת Rubella IgG :סוחיי יכרע 15 IU/ml-מ ןטק :HYPORESPONSE 15-30 IU/ml :LOW RESPONSE 30 IU/ml-מ לודג :IMMUNED

שלום אביבה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. חלית בעבר באדמת, או שחוסנת בהצלחה כנגד מחלה זאת. 2. לא חלית בעבר ב- CMV, ושאין אצלך עדות גם לתחלואה עכשווית בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות