בדיקת CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/06/2008 | 13:40 | מאת: ויקה

שלום רב! בבדיקת דם שעשיתי נמצאו ערכים הבאים: cmv igg =2.6 cmv igm גבולי avidity 71 הבנתי שיכול להיות שנדבקתי במהלך ההריון (עשיתי את הבדיקה בשבוע 9, לפני זה לא עשיתי בדיקה זו) אני מאוד לחוצה. אשמח להתייחסותך: האם מדובר בהדבקה ראשונית או ישנה) תודה רבה

שלום ויקה, אני חושש שעל סמך הנתונים שסיפקת אינני יכול לאמר לך מתי בדיוק אירעה ההדבקה. נסי את מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות