סיום טיפול בצהבת סי.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/06/2008 | 10:04 | מאת: אהרון

שלום סיימתי לפני כמה ימים טיפול בצהבת סי - פגסיס וקופגיס. בזמן הטיפול התגלו תופעות לוואי רבות כמו ירידה בספירת הדם. לפני הטיפול הייתי מתאמן בחדר כושר, ובמהלך הטיפול היו לי כאבי שרירים כל פעם שניסיתי להתאמן, הכוונה תוך כמה דקות של אימון התגלתה עייפות שרירים וכו'.. רציתי לדעת תוך כמה זמן הגוף מתנקה מתופעות הלוואי וחוזר לקדמותו לפני הטיפול??

שלום אהרון, הגיוני לצפות לשיפור הדרגתי במהלך השבועות הקרובים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות