אוכל מקולקל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2008 | 20:08 | מאת: לינוי

שלום אני בהריון בחודש שישי, אני אכלתי עם חברה במסעדה ( ספגטי ברוטב עגבניות עם רצועות עוף) היא אחרי שעה הרגישה כאבי בטן ואני כרגע עם בחילות נוראיות ( כאילו האוכל מסרב להתעכל), אני חוששת מכיוון שאני בהריון ושמעתי שיש חיידק מסוכן באוכל מקולקל, למה אני אמורה להשים לב?

שלום לינוי, אם תחושת הבחילה שלך לא חולפת, או נוספות אליה תלונות נוספות (כגון שלשולים או חום) מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות