בנוגע לרפאפן מגה 1000 מ"ג

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2008 | 15:54 | מאת: ליאת

שלום ד"ר הלפרין, בהמשך לשאלתי הקודמת: 1. האם יש חשיבות למועד נטילת הכדור : לפני או אחרי האוכל(הרופא אמר לפני, ז"א על קיבה ריקה). 2. עובדה נוספת, אני רשמתי שבעלי נוטל את הכדור 10 ימים, אך טעיתי, זה רק 5 ימים...האם כאבי הגרון לא אמורים לחלוף אחרי 5 ימים? תודה, ליאת

שלום ליאת, 1. את הכדור הנ"ל עדיף (אך לא הכרחי) לקחת על קיבה ריקה. 2. אם אמנם מדובר בחיידק הסטרפטוקוקוס- אזי בד"כ (אך לא תמיד) הכאבים חולפים (או לפחות משתפרים משמעותית) לאחר 5 ימי טיפול אנטיביוטי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות