הדבקות שניונית ב CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2008 | 14:56 | מאת: לילך

אני בשבוע 17+2 להריוני. לפני כשלושה שבועות ישבתי ליד בחורה שהיום גיליתי שחלתה ב CMV. לי יש נוגדנים ל CMV. הדבקה ראשונית לפני יוני 2007 (אז כבר היו לי נוגדנים). מה הסיכוי שנדבקתי מאותה בחורה ? אציין כי אותה בחורה התעטשה והשתעלה במהלך אותה פגישה שבה נכחתי. במידה וכן מה הסיכונים בהבקה בשבוע כזה (שבוע 14) ? תודה

שלום לילך, קיים סיכוי מסוים אך אין בידי כלים כדי להעריך אותו כמותית. אם את חוששת מהדבקה- מומלץ לך לבצע בדיקה סרולוגית ל- CMV. הרבה בריאות אפי

03/06/2008 | 07:07 | מאת: לילך

מה הכוונה בבדיקה סרולוגית ? בדיקת דם ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות