רפאפן מגה 1000 מ"ג

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2008 | 11:17 | מאת: ליאת

היי, בעלי ניגש לרופא בעקבות דלקת בגרון, הרופא נתן לו רפאפן מגה 1000 מ"ג ואמר לו שייטול את הכדור על קיבה ריקה. בעלי חש בחילות לאחר נטילת התרופה..האם עלינו להיוועץ עם הרופא לגביי הבחילות או שפשוט יאכל לפני נטילת הכדור/עם נטילת הכדור..? בנוסף גם לאחר 10 ימים הכאבי גרון עדיין לא חלפו. תודה מראש

שלום ליאת, אם חלפו כבר 10 ימים מתחילת הטיפול אז הגיע הזמן להפסיק אותו. אם עדיין לא חלפו 10 ימים- כדאי לדווח לרופא על הבחילות כדי שהוא ייתן לבעלך טיפול חלופי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות