דקירה ממחט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/06/2008 | 10:47 | מאת: assiit

תודה, דוקטור. האם אני עושה את המירב כרגע? שתי שאלות - עשיתי היום בדיקת נוגדנים במכבי מבחינת צהבת B, יקח מספר ימים לקבל תשובה. האם יש לי את כמה ימים אלו או שכדאי לרוץ לבית חולים לעשות את הבדיקה על המקום, לקבל תשובות ואם צריך לקבל חיזוקים לחיסון במידי. שאלה שנייה - לגבי איידס, כולם אומרים סיכוי תיאורטי נמוך, אבל עדיין יש לי חשש, למה לא ללכת ולעשות את הטיפול המונע מבחינת איידס, הבנתי שהוא לא פשוט, אבל....

שלום ASSIIT, אם תקרא שוב את תשובתי המקורית מאמש, תבין בדיוק מה אני חושב שעליך לעשות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות