CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2008 | 10:47 | מאת: אמי

אני בת 44+, יש לנו יש ילדים בריאים (הגדול עם ADHD) בני חמש וחצי ושלוש וחצי. ברצוננו ללדת ילד נוסף. הבעיה היא שנדבקתי ב CMV לפני כחודש. ייתכן אף שאני בהריון (טרי טרי...) ואולי לא. האם לקוות שאני אכן בהריון? (אני כבר בת 44!) או לקוות שאני לא בהריון (בגלל הCMV)? מה ההשלכות? את המאמרים הקיימים קראתי. אם הייתי צעירה יותר יש סיכוי שהייתי מפסיקה הריון, אך מפאת גילי, אני ממש לא יודעת אם אני יכולה להרשות לעצמי לחכות חצי שנה עד שגופי יתנקה מהוירוס. מה עושים? תודה אמי

שלום אמי, את התשובה לשאלתך "האם לקוות שאני אכן בהריון? (אני כבר בת 44!) או לקוות שאני לא בהריון (בגלל הCMV)?" אין ביכולתי לתת. מה עושים?... זה (הרבה) יותר קל: לפני שרצים למסקנות ולהחלטות חפוזות מחכים לתשובת בדיקת ההריון. אם היא תהיה שלילית, אשמח אם תשלחי לי את תוצאות הבדיקות שקבעו שנדבקת לפני כחודש ב- CMV ואז אוכל להתייחס לשאלה האם עלייך להמתין חצי שנה לפני נסיונתייך להכנס להריון. הרבה בריאות אפי

05/06/2008 | 15:02 | מאת: אמי

אלו תוצאות הבדיקות: CMV IgG 118.0 AU\ml חיובי CMV IgM גבולי CMV IgM additional assay negative CMV IgG Avidity גדול מ-45%

מנהל פורום מחלות זיהומיות