צהבת b

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2002 | 21:30 | מאת: אבי

מה ידוע על טיפול תרופתי של חברת XTL והאם ניתן בישראל לקבל טיפול זה לצהבת b?

שלום אבי, מוצרי XTL לטיפול בהפטיטיס בי (HBV) הם נוגדנים מונוקלונאליים הניתנים, בשילוב עם הטיפול הסטנדרטי ב- LAMIVUDINE, לחולים במחלה כרונית זו כחלק מפרוטוקול מחקרי השוואתי. אם ברצונך להיכנס לפרוטוקול של מחקר כזה אני ממליץ בפניך לפנות למרפאת כבד הסמוכה למקום מגוריך, או לאתר החברה באינטרנט (xtlbio.com) לקבלת פרטים נוספים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות