המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/05/2008 | 12:59 | מאת: הריונית

תודה על תשובותך לגבי החיידק פסדומאנס. טרם קיבלתי את תשובות התרבית אל הבנתי מהמעבדה כי נמצא חיידק כלשהו בתרבית ושלחו את הבדיקה למעבדה המרכזית.. אחרי שבוע של שקט אני שוב מאד חוששת שמא החיידק לא נכחד ועדיין אצלי.. אם כך הדבר אז 1.איך אדע אם אני בסכנה? אם הזיהום לא עלה לכליות עד שיגיעו התוצאות? זכור לי כי רופא הנשים שלי נבהל מהחיידק הזה כי אמר שהתרופות שמכחידות אותו עשויות לפגוע בעובר. 2.האם לך כזיהומולוג יש ניסיון בטיפול בחיידק הזה לנשים בהריון? האם אכן יש ממה להיבהל מהטיפול התרופתי שימגר את החיידק? תודה רבה לך

שלום הריונית, 1. עירוב של הכליות בזיהום מתבטאת בד"כ בכאבים במותניים / גב ובחום. 2. יש לי הרבה ניסיון בטיפול בנשים הרות עם חיידק הפסוידומונאס בשתן. לכשתגיע תשובת הבדיקה שלך, ו א ם אמנם יתברר שמדובר בחיידק זה, אשמח לשתף אותך בנסיון שלי בטיפול זה ( ש ל א חייב לפגוע בעובר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות