תוצאות של בדיקת ויראל לואוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/05/2008 | 13:27 | מאת: ארז

שלום קיבלתי תוצאות של בדיקת hcv viral load. לפני הטיפול היו לי 1.07e6 חלקיקים - מעל מיליון. כעת בבדיקה יצא שאני שלילי - הכוונה מתחת ל600 כי המכונה מגלה עד 600 חלקיקים. אני גנוטייפ איי 1 ואחרי שלושה חודשים של טיפול. רציתי לדעת האם כעת יש אפשרות לקצר את הטיפול כי אני סובל מתופעות לוואי שמציקות לי.

28/05/2008 | 16:00 | מאת: ארז

אני יכול לשתות אלכוהול??

שלום ארז, את השאלה הזאת אתה צריך להפנות ר ק לרופא/ה שמטפלת/ת במחלת הכבד שלך (ובלי קשר לכך, לא מומלץ לך עדיין לשתות אלכוהול). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות