תוצאות בדיקת CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2008 | 17:09 | מאת: s35

שלום, אלו התוצאות שקיבלתי אשמח אם תעזרו לי לפענח אותם: CMV IgG חיובי, 47.1 CMV IgM שלילי, ללא ערך בתופסת ציון שמומלץ לבצע את הבדיקה שוב כעבור שבועיים. האם זה אומר שאני לא חולה עכשיו אך הייתי חולה בעבר? מדוע אם כן מומלץ לבצע את הבדיקה שוב? תודה,

שלום S35, אכן על פי התוצאות שצרפת נראה שחלית בעבר ב- CMV, ושאין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. על סמך המידע שסיפקת לעיל, אין לי מושג מדוע התבקשת לחזור על הבדיקה שעוד שבועיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות