הריון וCMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2008 | 08:54 | מאת: טלטל

שלום ד"ר, בהריון שבוע 23+3 ומעולם לא היה לי CMV (עושה בדיקות תקופתיות). משלשום בערב יש לי כאב או מעין "תפס" בצידי הגרון/הלסת מתחת לאוזניים. אני כל הזמן מרגישה את זה, גם שאינני נוגעת. על פניו לא נראה לי שזה לימפה (הן קצת יותר קרובות לשקדים, לא?) אבל אני מרגישה משהו קטן בולט 2 ס"מ מתחת לאוזן. אין לי חום, האם זה יכול להיות סימן לCMV? קראתי שגם כאב ותפס יכול להיות תסמין. עשיתי היום בדיקת דם לCMV, אך האם היא יכולה להיות אמינה ביום השלישי לתסמין? תודה רבה מראש!!

שלום טלטל, הסימן שאת מתארת א י נ נ ו אופיני לזיהום חריף ב- CMV אבל... ברפואה (כמעט) הכל אפשרי. לשאלתך השניה, אם אמנם מדובר ב- CMV לא סביר שביום השלישי למחלה תהיה הסרולוגיה לנגיף כבר חיובית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות