cmv תשובה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2008 | 14:54 | מאת: דניאלה

אני בשבוע ה- 30 להריון. בבדיקת דם שעשיתי לפני מס' ימים ל- cmv התוצאה שהתקבלה הינה כזו: cmv lgg חיובי cmv lgm שלילי toxoplasma lgg חיובי toxoplasma lgm שלילי על מה מעידות תוצאות אלה, האם אני צריכה לחשוש??? תודה על תשובתכם

שלום דניאלה, תשובות הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה חלית בעבר בנגיף ה- CMV ובטפיל ה- TOXOPLASMA , ו ש א י ן אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף/טפיל אלו. הרבה בריאות אפי

27/05/2008 | 17:08 | מאת: דניאלה

תחילה מודה לך על תשובתך המהירה איך אני יכולה לדעת שלא חליתי במהלך ההריון? האם יש איזשהי בדיקה שאני יכולה לעשות? קראתי על כל מיני נתונים מספריים שאנשים מסרו אצלי בתוצאות זה לא הופיע. תודה רבה דניאלה

מנהל פורום מחלות זיהומיות