hcv viral load

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2008 | 07:57 | מאת: ארז

שלום אני אחרי שלושה חודשים טיפול בקופגוס ופגסיס. עשיתי בדיקת עומס ויראלי של הפטיטיס סי. לפני הטיפול התוצאה הייתה: viral load = 1.07e6 IU/mL אני יודע שעכשיו אני צריך תוצאה של 10,000 יחידות. השאלה שלי איך התוצאה מגיעה. כי אצלי למשל קיבלתי 1.07e6 IU/mL. וקראתי פה בפורום שאנשים קיבלו מספר מסויים כפול 10 ואז e ומספר אפסים. במצב כזה אני מוסיף גם את ה0 של ה10 ? אני יודע שהשאלה קצת מוזרה.. חחח.. תודה בכל מקרה ובוקר טוב...

שלום ארז, גם אני לא יודע איך התוצאה מגיעה מהמעבדה "שלך". אם זה היה תלוי בי הייתי כותב פשוט 1000, 10,000 וכד'. הרבה בריאות אפי

26/05/2008 | 17:48 | מאת: ארז

חחח באמת מוזר... למה לא לרשום את המספר פשוט... תודה שוב דוקטור.. בשניה שאני אקבל תשובה אני ארשוןם אותה פה.. מקווה שתהיה זמין..

מנהל פורום מחלות זיהומיות