דחוף-מחלת מין!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/05/2008 | 00:09 | מאת: אלמונית

לפני שבוע הייתי עם גבר,לא היתה חדירה מלאה,אבל היה חיכוך של אברי המין. היום,שבוע אחרי,יש לי צריבה במתן שתן,ותחושת שריפה בנרתיק. לציין שהבן אדם נורמטיבי ונשוי. מה הסבירות שחטפתי מחלת מין?? ואם יש כזאת,איזו מחלה,מה לעשות ומה לבדוק??

שלום אלמונית, הסימפטומים שלך יכולים להיות ביטוי למחלת מין (כגון הרפס), אך יכולים להיות ביטוי לזיהום חיידקי "שגרתי" בדרכי השתן. המלצתי: בדיקת רופא/ה גניקולוג/ית, ו/או ביצוע תרבית שתן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות