זיהום עפי בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2008 | 19:16 | מאת: זואי

שלום דר בתחילת הריוני הופניתי לבדיקות דם ושתן שגרתיות, בבדיקת השתן יצאו הערכים: ERY 50 אריטרוציטים טריים 0-2 לויקוציטים 0-2 תאי אפיטל ++ חידקים++ היום כ-5 חודשים אחרי אני משווה עם הבדיקה האחרונה שיצאה כך ERY שלילי אריטרוציטים טריים 0-1 לויקוציטים 0-2 סה"כ אני מתרשם שהבדיקה השנייה טובה יותר, אך האם הראשונה מרמזת על זיהום שהיה לי? ואם כן כיצד זה מסכן את ההריון? אודה לתשובה, אני מאוד מוטרדת. רופא המרפאה לא העיר את תשומת ליבי לממצאים . בתודה מראש.

שלום זואי, שתי הבדיקות שצרפת א י נ ן אבחנתיות לזיהום בדרכי השתן, ואינני מוצא עדות מספקת בבדיקה הראשונה לכך שאמנם היה לך זיהום כזה בתחילת הריונך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות