CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2008 | 13:50 | מאת: אריק

שלום, ביצעתי בדיקת דם והתוצאות הן: CMV AB IgG - 8.3 AU/mL CMV Ab IgM - Nonreactive מה משמעות התוצאות ? בנוסף ישנה הנחיה לחזור על הבדיקה בעוד 3 שבועות - למה? תודה אריק

22/05/2008 | 14:58 | מאת: אריק

שלום, בנוסף ביצעתי בדיקת EBV: EBV EBNA Ab IgG - 177.4 AU/mL (Pos:>22 מה המשמעות ? תודה

לום אריק, 1. כיוון שלא ברור לי מדוע ביצעת את הבדיקות מלכתחילה, לא ברור לי מדוע התבקשת לחזור עליהן בעוד 3 שבועות. 2. על פי תוצאות הבדיקות שצרפת כנראה חלית בעבר (הרחוק) ב- CMV, ובעבר היותר קרוב גם ב- EBV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות