הרפס אנצפליטית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/05/2008 | 20:56 | מאת: קרן

אבי לקה בהרפס אנצפליטית ומטופל באנצקלוביר בוריד. הוא סובל מבלבלול וחסר התמצאות. שאלותי הן כמה זמן אורך הטיפול באנצקלוביר וכיצד אנו בני המשפחה יכולים לעזור לו לקצר את תהליך ההחלמה: צפיה בתמונות (של בני המשפחה), תזונה מיוחדת, תרגילים מיוחדים וכד'. האם טיפול נפשי עשוי לעזור ואם כן -איזה טיפול?

שלום קרן, הטיפול במקובל באציקלוויר תוך ורידי בדלקת רקמת המוח שנגרמת ע"י נגיף ההרפס נמשך בין שבועיים לשלושה. בנוגע לנסיונות לשקם את המוח באמצעים לא תרופתיים- אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לרופא/ה נוירולוג/ית או למוחה/ית לשיקום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות