cmv עם תופעות של חום, כאבי שרירים וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/05/2008 | 18:32 | מאת: יפה

שלום, מזה 10 ימים אני עם כאבי שרירים ועורף ושבוע ימים עם חום שמופיע בדרך כלל בשעות אחר הצהריים עד 38 מעלות. בתוצאות בדיקות הדם - CMV REACTIVE . האם זה אומר שפעם היה לי את הוירוס הזה והוא חזר לי בצורה ראקטיבית ? שאלה חשובה יותר. כמה זמן נמשך הסיפור הזה ?אני כבר 10 ימים בבית והחום אינו עובר . הוא מטופל אגב בקפסולת אקמול שעוזרת. האם אפשרי ללכת לעבודה עם הוירוס המעייף הזה ? תודה רבה !!

שלום יפה, REACTIVE פרושו שהבדיקה חיובית, דהיינו שיש חשש שאת סובלת כרגע מזיהום חריף ב- CMV. לגבי היתר לחזור עבודה- מומלץ לך לפנות לרופא/ה תעסוקתי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות