שלום לך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2008 | 16:14 | מאת: שוב מודאגת

עשיתי שוב בדיקת שתן היום, ואלו התוצאות בנתיים: PH (U) 6.50 5,00 - 8,00 .(....*.....). Nitrit (U) NEGATIVE Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00 Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00 Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00 Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00 Protein (U) 20.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(......*...). Leucocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0 Erythrocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0 Urine Remarks לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות דחא הדובע םוי ךות ================ היפוקסורקימ -ןתש ================ Leucocytes (U)/Field 2.00 Leuco/F Erythrocytes (U)/Field 6.00 Ery/F Mucous (U) + מהתוצאות אני מניחה כי קיים אצלי החיידק PSEUDOMONAS האם ניתן לומר אם הזיהום חמור? אני ממש מודאגת. כתבת כי התרופה צפווייט איננה מתאימה לטיפול בחיידק אך זו התרופה שקיבלתי מרופאת המשפחה (בטבלה שנשלחה אליה נראה כי החיידק כן רגיש לתרופה הזו). היא אמרה שאם זה לא יעזוא שאקח את התרופה sachets fosfomycin trometamol 3 (בשתייה). האם שמעת עליה? היא לא מסוכנת לנשים הרות? (אני בשבוע 23). בנוסף, האם יש לי זמן לחכות? אני חוששת שמא הדלקת תחריף. אשמח לשמוע את דעתך, היא מאד חשובה לי. תודה מראש

שלום מודאגת, 1. הבדיקה שצרפת איננה אבחנתית. 2. ראי את תשובתי הקודמת אלייך. 3. התרופה FOSFOMYCIN היא בהחלט אחת האופציות שאותה ניתן יהיה לתת לך (דרך הפה!) אם החיידק (פסוידומונאס) אמנם יצמח שוב בתרבית השתן שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות