ד"ר אפי היקר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2008 | 08:11 | מאת: מודאגת (אבל קצת פחות)

תודה לך על המענה המהיר. אני פונה אליך בעקבות תשובתך האחרונה: . מה היית מציע לי לעשות? האם להתחיל בטיפול אנטיביוטי או לחכות ולעשות בדיקת שתן נוספת? אני מזכירה לך שאני בהריון שבוע 23 ונמצא אצלי בשתן חיידק ה-Pseudomonas בתרבית ללא ליקוציטים. אשמח לדעת איך לדעתך החיידק 'הגיע' לבדיקה אם הוא אכן לא ממני, מודה לך מראש

שלום מודאגת, אני הייתי חוזר על בדיקת השתן לתרבית, ורק אם שוב היה צומח א ו ת ו החיידק הייתי מתחיל טיפול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות