CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2008 | 11:47 | מאת: גלית

שלום רב, הריון ראשון , שבוע 5.. בדיקת cmv : אווידטי 44.3 IgG חיובי (173.1) IgM שלילי (נבדק במעבדה הראשית של CMV - שיבא - כיוון שיצא Grayzone במעבדה של הקופה) בשנת 2004 ה- IgG 1.3 IU/ml (פוזיטיב מעל 0.7 ) מפני שהאווידטי אינו מעל 45% בצורה מובהקת - אינני רגועה ... 1. האם ניתן להבין מהנתון כי חליתי במחלה בשלושה החודשים האחרונים ? 2. עד כמה הנתונים חמורים/מסוכנים לעובר ? 3. האם מדובר בהדבקה ראשונית? תודה מראש..

שלום גלית, על פי הנתונים שצרפת- א י ן אצלך עדות לתחלואה ב- CMV במהלך שלושת החודשים האחרונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות