CMV..מודאגת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2008 | 18:14 | מאת: מיטל

שלום, בתאריך 16.3 ביצעתי בדיקה לCMV התוצאה יצאה : IGG חיובי AUml 124 IGM שלילי ב1.5 ביצעתי בדיקה נוספת והתוצאה יצאה: IGG חיובי AUml 228 IGM שלילי למיטב ידיעתי הבדיקה בוצעה באותה המעבדה. מה הסיבה לעליה בIGG? האם זה מראה על הדבקה? מה עלי לעשות? אני בלחץ תודה

שלום מיטל, גם לי לא ברורה העליה שנצפתה בערכי ה- IgG, אך עקרונית שינוי זה אינו מספיק כדי לאבחן זיהום חדש ב- CMV. המלצתי- לחזור על הבדיקה בעוד כחודש. הרבה בריאות אפי

16/05/2008 | 13:13 | מאת: מיטל

תודה, אינני יודעת אם זה קשור אבל באותה תקופה שביצעתי את הבדיקות של השליש השני בינהן הCMV ביצעתי ספירת דם ושקיעת דם. שקיעת הדם יצאה גבוהה 78 אז חזרתי על הבדיקה לאחר 3 ימים ויצאה שקיעה של 36,אולם גם נתנו לי לבצע בדיקת CRP והתוצאה יצאה גבוהה ( 10.5) האם זה מתקשר לCMV? האם זה יכול להעיד על הדבקה? בהדבקה שניונית איזה מדד עולה קודם הIGG או הIGM? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות