אבעבועות רוח והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2008 | 12:42 | מאת: שיר

שלום, אני בת 28 ובהריון בשבוע 9. חליתי בילדותי באבעבועות רוח, אך על פי הבדיקות שעשיתי אין לי נוגדנים לאבעבועות רוח. האם יתכן מצב בו חליתי אך לא פיתחתי נוגדנים למחלה? מה ניתן לעשות במצב זה? על פי הבנתי השלב המדבק הוא ללא סימפטומים, אז כיצד אוכל להיזהר? יש לציין כי אני עובדת עם ילדים. בתודה מראש, שיר

שלום שיר, יכול היות: 1. שחלית בילדותך באבעבועות רוח אך מאז ירדה רמת הנוגדנים בדמך אל 'מתחת לסף הזיהוי' של המעבדה. 2. שלא חלית במחלה זאת (למרות שאמרו לך שחלית). כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה שלך במחלה זאת עליך להימנע ממגע עם ילדים / אנשים חולים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות