שלום לך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2008 | 12:28 | מאת: הריונית

מקווה ששלומך טוב. אני בתחילת שבוע 23 ללא נוגדנים לcmv. נבדקתי בבדיקת דם לפני כשבוע וחצי ושהייתה שלילית! תודה לאל! במהלך ההריון נבדקתי כבר 5 פעמים (מתוך חרדות שלי) השאלה שלי היא כזו: בלוטות הלימפה שלי בגרון קצת נפוחות(מתחת ללסת). הן היו נפוחות גם בפעמים שנבדקתי (בהתחלה כי היה לי הרפס, אחרי כן סינוטיס) אם אני חשה בטוב (טפו טפו טפו) ללא חום ורק הבלוטות נפוחות מעט ייתכן שזה cmv? או שזה 'רק' החרדות שלי.. לתשובתך אודה ושוב תודה מכל הלב על הפורום הזה!

שלום הריונית, תמיד 'ייתכן' שזה ביטוי ל- CMV, אך לפי הנתונים שהצגת זה ל א סביר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות