CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2008 | 21:32 | מאת: דנה

שלום, אודה לעזרתך בפענוח תוצאות שהתקבלו השבוע,להלן תוצאות בדיקת CMV : CMV IGG POSITIVE CMV IGM POSITIVE CMV IGG AVIDITY 7.3% לפני שנה עשו לי 2 בדיקות ל-CMV ולהלן התוצאות: CMV IGG 0.10 CMV IGM NEGETIVE ובשנת 2005 עשו לי מספר פעמים את הבדיקה ותוצאות: CMV IGG NEGETIVE CMV IGM NEGETIVE אני מבינה שיש לי CMV כרגע. אנחנו בתחילת טיפולי פוריות - תוך כמה זמן להערכתך אוכל לנסות שוב להרות ? ממה אני צריכה להיזהר ? אני לא רוצה להדביק אנשים ובמיוחד נשים בהריון... תודה מראש על תשובתך, דנה

שלום דנה, אכן, עושה רושם שנדבקת לאחרונה ב- CMV. 1. לגבי מועד המומלץ להכנס להריון לאחר הדבקה כזאת אין דעה אחת מוסכמת, אך רופאים רבים ממליצים לחכות לפחות חצי שנה, וגם לכך שה- IgM יהפוך ל'שלילי'. 2. לגבי צמצום הסיכוי שתדביקי את הסובבים אותך בנגיף: מומלץ להקפיד על רחיצת ידיים במים ובסבון לאחר כל שימוש בשרותים, ולפני כל טיפול באוכל (או בכלים המשמשים לאכילה / שתיה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות