צהבת סי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2008 | 17:44 | מאת: אלירן

אני מטופל כשלושה חודשים בפגסיס וקופגוס. אני רוצה לציין שלפני הטיפול הייתי מתאמן בחדר כושר הייתי בחור די חזק יחסית. כעת אחרי 3 חודשי טיפול נחלשתי מאוד בכל שרירי הגוף. אפילו שאני שוטף את פי בעזרת מי פה אני מתעייף מהר. הלכתי לשחק כדורגל כמה פעמים ותוך כמה דקות הלב שלי דפק מהר מאוד והפסקתי.. זוהי תופעת לוואי שכיחה זה יחזור לקדמותו בסוף הטיפול? תודה רבה..

שלום אלירן, חולשה ועייפות הם תופעות לוואי שכיחות, שאמורות לחלוף לאחר הפסקת הטיפול. יחד עם זאת, ייתכן שיש גם סיבות אחרות לתלונות שלך (למשל- אנמיה / 'חסר דם') ולכן כדאי שתתיעץ על כך עם הרופא/ה המטפל/ת שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות