לא מבין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2008 | 01:51 | מאת: AVI

מה ההבדל בין לומר שלפי תוצאות הבדיקות אין בגופי הרפס לבין לומר שלפי תוצאות הבדיקות אין עדות להרפס? יכול להיות שיש בגופי הרפס ופשוט הוא לא פרץ ולכן אין נוגדנים? לפי מה שהבנתי ממך הרפס אמור לתת עדות בבדיקות דם תוך מספר שבועות....... אודה לך אם תבהיר לי את העניין.......משום שהחיים שלי ממש תקועים בגלל העניין הזה.......ומצד שני אתה אמרת לי שבמקומי לא היית דואג תודה

שלום AVI, כפי שכבר כתבתי לך מספר פעמים בעבר, אני ל א חושב שיש לך הרפס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות