עדיין מודאג

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/05/2008 | 16:53 | מאת: AVI

שלום אני יודע שדשנו אינספור פעמים בהרפס וגם הרבה פעמים אמרת לי שהכל תקין וזה גם התברר בבדיקות רופאים אני עדיין מודאג בקשר לשלפפוחית ולכיב שהופיע אחריו...לפני כשנה כי אז לא נבדקתי....השלפוחית והכיב שלא כאבו נמשכו כחודשיים פלוס ואני מבין שזה לא תואם הרפס.....אך אני מבין שבדיקת הדם היא לא כל כך אמינה וקראתי כמה פעמים רופאים שכותבים שהבדיקה איננה אמינה או על אנשים שיצאו שליליים ואחכ התבררו כחיוביים.....מה לעשות?

09/05/2008 | 16:54 | מאת: AVI

ושוב אני שואל האם אתה במקומי היית רגוע במקרה של הרפס?מפסיק להבדק ומקיים יחסי מין ללא חשש להדביק?

09/05/2008 | 16:56 | מאת: AVI

יש לציין שבמקום נותר צלקת.......השערה שהייתה שם אז ניתקה בקלות....וגם לא מזמן ניתקתי משם שערה........כמו כן זה קרה לאחר שפוצצתי שם בלוטת חלב

שלום AVI, אני עדיין חושב שלא סביר שמדובר בהרפס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות