הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2008 | 23:45 | מאת: יוסי

שלום כיום אני בן 17 וגילו אצלי הפטיטיס מסוג C בגיל שנה נודע לי על טיפול שיכול להעלים את הנגיף לאחרונה ובשביל להתחיל אותו צריך לעבור ביופסיה רציתי לשאול אם כדאי לי לעבור את הטיפול ומה הסיכוי שהוא יצליח ולדעת פרטים על הביופסיה עצמה עד היום היו לי תפקודי כבד תקינים ולא היו לי שום בעיות עם הנגיף אז כדאי לי להכנס לתוך כל זה או להמשיך כרגיל בחיים<?

שלום יוסי, לא בהכרח חייבים ביופסיה, והיום ניתן להחליף אותה (אצל רוב החולים) בבדיקה הנקראת FIBROTEST-ACTITEST (פרטים על כך תוכל לקבל בכל מרפאת כבד). יחד עם זאת, לא מומלץ לך להזניח את הנושא (ו"להמשיך את חייך כרגיל") היות וטיפול במחלה (אם ימצא שאתה מתאים לו) עשוי להציל את חייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות