דלקת קרום הריאה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2008 | 08:43 | מאת: טלי

אני בת 50 ,סובלת מסינוסיטוס ועברתי ניתוח בעבר להרחבת המעברים .לפני מספר חודשים הצטננתי בצורה קשה עם תופעות של שיעול מאוד חזק ומכאיב במשך מספר שבועות ארוכים מלווה בהצטננות חזקה. השיעול החזק גרם לי לצניחת האגן ובנוסף אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בחזה עד שלפעמים קשה לי לזוז . בצילום רנטגן הריאות שלי היו נקיות והרופא אמר שאולי יש לי דלקת בקרום הריאה. מה המשמעות של דלקת מהסוג הזה ומה הוא הטיפול ?מהוא תהליך ההחלמה? האם התופעה יכולה להתפשט לאיזורים אחרים בגוף? האם זאת תופעה ויראלית? איך ניתן לקבוע בוודאות שזאת באמת הבעיה והיא לא קשורה למשהו אחר בחזה או בחלל הריאות? תודה

שלום טלי, "אולי דלקת בקרום הריאה" זו אבחנה איננה מספקת, ואין ביכולתי, ע"ס אמירה מעורפלת כזאת כזאת, להשיב לך ספציפית על שאלותייך. עקרונית, דלקת כזאת (Pleuritis או Pleurisy) יכולה להיגרם מסיבות שונות, שרק חלקן זיהומיות. נסי להפנות את שאלותייך לרופא/ת ראות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות