תוצאות CMV ושאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/05/2008 | 15:52 | מאת: קרן א

אני מנסה להיכנס להריון כבר שנה, ומאחר ובבדיקה נמצא כי אין לי נוגדנים ל CMV אני מבצעת בדיקה כל מספר חודשים. בכל הבדיקות, כולל האחרונה נרשם לי IGG NEGATIVE. לגבי ה IGM, בשלוש הבדיקות האחרונות (5/07, 7/07, 11/07) ערכי ה RATIO היו: 0.10, 0.30, 0.10 ולידם נרשם NEGATIVE. פתאום בבדיקה האחרונה הערך RATIO עלה ל- 8.0 אבל גם לידו היה כתוב NEGATIVE. האם זהו סימן לתחילת הדבקה? האם כדאי לדלג על ההזרעה הקרובה ולבצע בדיקה נוספת תוך חודש? ואם לא ניתן לתת לי כאן תשובה, אם איזה רופא עליי להתייעץ? תודה, קרן.

שלום קרן, ייתכן שזה סימן ל'תחילת הדבקה' (אך כמובן שייתכן גם שלא) ואני ממליץ לך לחזור על הבדיקה בעוד כשבועיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות