תוצאות בדיקה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/05/2008 | 10:37 | מאת: אתי

עשיתי בדיקות דם וקיבלתי תשובות הייתי רוצה תשובות בבקשה: HEPATITIS BS AG - NEGATIVE CMV IGM - NEGATIVE CMV IGG - 0.0 יש הערה (שינוי שיטה-נא לא להשוות א גבולי-.0.4-0.6 IU/ML=EQV POSITIVE=iu/ml מעל 0.6 TOXOPLASMA IGG - 0.0 יחידות iu/ml הערה (שינוי שיטה-נא לא להשוות א גבולי-.7.2-8.8IU/ML=EQV POSITIVE=iu/ml מעל 8.8 TOXOPLASMA IGM - NEGATIVE TREPONEMA SCR./TPHA תודה.

שלום אתי, לאור הבדיקות שצרפת סביר ש: 1. לא חלית בעבר בנגיף ההפטיטיס B. 2. לא חלית בעבר בנגיף ה- CMV. 3. לא חלית בעבר בטפיל הטוקסופלאזמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות