הפטיטיס סי, ירקות ויונים.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/05/2008 | 20:26 | מאת: ארזיאלה

אני חולה בהפטיטיס סי.הגיעו לאוזניי 2 שמועות לגביי טיפול ואשמח לקבל חוות דעת. 1. רצוי לאכול ירקות ירוקים ולהמעיט בירקות אדומים? ההסבר שנתנו לי הוא שיש מחקר שאומר שמכיוון שהכבד הוא אדום, צריך לאכול ירקות בצבע ירוק ולהמעיט בירקות אדומים. 2. שמעתי סיפורים על אנשים שטופלו בצהבות מסויימות על ידי יונים. אני מאמין ששמעת על סיפורים כאלה.. יש להם קשר למציאות? תודה רבה...!!

שלום ארזיאלה, אני חושש שאין בידי מידע מהימן כדי להשיב על שתי שאלותייך הנ"ל. הרבה בריאות אפי

05/05/2008 | 21:48 | מאת: ארז

תודה רבה בכל מקרה ד"ר...

מנהל פורום מחלות זיהומיות