הפטטיס סי מהו התרופה שניתנת לחולים לשם הטיפול, מהם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2008 | 22:11 | מאת: אורלי

לפרק זמן סויים - לכמה זמן לוקחים את התרופה ותוך כמה זמן מרגישים שיפור לשם הדיוק לאמי בתוצאות הבדיקה בדיקת פיברוטסט שנעשה לאמי נמצא : ALFA 2 MACROGLO 4.12 G/L HAPTOGLOBIN 1.09 GRS/L APOLIPO A1 1.70/L T.BILIRUBIN 1.1 MG/DL GAMMA GT 133 IU/L ALT[GPT] 42 IU/L FIBROTEST SCORE 0.77 F4 LESS THAN 0.5 OR LESS THAN F2 ACTITEST SCORE 0.38 A1-A2 LESS THAN 0.5 OR LESS THAN A2 אם תוכל להסביר לי את מצב התוצאות האם התוצאות חמורות והאם יש לעשות טיפול להזכירך אמי נדבקה מעירוי שהיה נגוע בשנת 76 ועד היום אין לה שום סימפטומים וכיום היא בת 60 אודה לך אם תענה בהקדם..

שלום אורלי, הבדיקות שצרפת מעלות חשד לפגיעה מבנית משמעותית ברקמת הכבד, ואני ממליץ לך לפנות למומחה/ית למחלות כבד (שהזמין/ה את הבדיקות הללו) כדי לברר האם - לאור הנתונים האלו- אמך תרוויח מטיפול תרופתי במחלתה או שמה לא סביר שטיפול כזה יועיל לה. הרבה בריאות אפי

05/05/2008 | 10:35 | מאת: אורלי

האם תוכל למנות את תופעות הלוואי של התרופה ולציין מהו משך הטיפול התרופתי (לכל החיים או לפרק זמן מסויים) תודה רבה מראש

מנהל פורום מחלות זיהומיות