בן שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2008 | 19:23 | מאת: רוני.

היי.ילדנו בן שנה ושמונה חודשים סובל מזה כחודש בערך מחום 37.8 מדי ערב.בבדיקות דם שנערכו לו יש חשש למחלת הנשיקה(cmv שלילי ו-ebv 40 בתחום של 10-40 )אולם הרופאה הסיבה את תשומת לבנו לכך שכדאי שנלך ליעוץ אצל רופא בתחום כי המספרים לא מסתדרים לה..השאלה היא אם לא מחלת הנשיקה אז מה כן והאם יש סיבה לדאגה כי הילד נינוח ורגיל בהחלט.אנא ממך תשובה כי זה נשמע לא טוב

שלום רוני, אם יש חשש סביר ל'מחלת הנשיקה', והבדיקה הראשונה איננה אבחנתית, אני ממליץ לחזור על הסרולוגיה ל- EBV ו- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות