שלום לך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2008 | 11:58 | מאת: הריונית

שבוע 21 ללא נוגדנים לcmv עשיתי בדיקה ביום חמישי האחרון אך עדיין לא הגיעו התוצאות.. אני מאד חוששת ורציתי לשאול, בבדיקת הדם שעשיתי עשיתי גם בדיקות דם רגילות ויצא שה-WBC-Leucocytes הוא 9.2 כשהיא גבוה הוא 11 והכינמוך הוא 4.5 האם אני יכולה להסיק מזה כי סביר להניח שאין לי וירוס כלשהו בגוף? בנוסף כל התוצאות של הבדיקות דם זהות כמעט לבדיקות שעשיתי כל חודש במהלך ההריון בהן לא נדבקתי . אני יודעת שזו שאלה מעט חריגה אך אני מאד חוששת ולכן אני שואלת. מודה לך מאד

שלום הריונית, מתוצאת ספירת הדם שלך אינני יכול להסיק משהו על CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות