תרבית שלילית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2008 | 09:38 | מאת: אתי

שלום דר' הלפרין התרבית שתן אכן יצאה שלילית!!! ולפי דבריך כנראה שהתרבית דם תצא תקינה כתוצאה מהאנטיביוטיקה שאני נוטלת. אם חלילה מדובר בחיידק מסוכן לנשים הרות כמו ליסטריה או משהו בסיגנון... איך אני יכולה לעלות על זה... ומה עליי לעשות עכשיו?

שלום אתי, הטיפול שאת מקבלת איננו מיועד לחיידק הליסטריה (שאיננו רגיש לו), כך שאם חו"ח את סובלת מזיהום רציני בחיידק זה הוא בכל זאת עשוי לצמוח בתרביות דם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות