שאלה לד"ר..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2008 | 23:12 | מאת: מיכאל

לד"ר שלום רב. מזה כשבוע (מיום חמישי שעבר) אני סובל משלשולים. הכל התחיל באופן דיי פתאומי, אחרי ארוחת הערב, התחלתי להרגיש כאבי בטן ולאחר מספר שעות הופיעו גם שלשולים מימים. במשך 3 הימים הבאים חלה הטבה מסויימת. אך ביום שני התעוררתי בבוקר עם חום נמוך, שלשולים כל כחצי שעה, נפיחות נוראית בבטן וחוסר תאבון. היום כשבוע לאחר שכל הסיפור התחיל אני עדיין עם שלשולים, כמעט ולא אוכל כלום והרבה מאוד גזים והרגשה כללית רעה. רופאת המשפחה אמרה שכנראה מדובר בוירוס, ושלחה אותי לבדיקות דם וצואה.. רציתי לשאול. האם הגיוני שמדובר בוירוס או חיידק מעיים רגיל? והאם הגיוני ששבוע שלם יהו שלשולים כתוצאה מוירוס מעיים ללא הפסקה? אולי מדובר בטפיל...? תודה מראש על התשובה!

שלום מיכאל, זה יכול היות: -נגיף -חיידק -טפיל -או גורם לא זיהומי... המלצתי- המשך ברור (ותרבית צואה היא התחלה לא רעה לכך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות