HEPATITIS C RNA QUAN

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2008 | 12:38 | מאת: D

התגלה אצלי אפטיטיס C ואני בטיפול של קופגוס 200 מ"ג 3 בבוקר 3 בערב וזריקה של פגסיס פעם בשבוע קבלתי את התוצאות של בדיקת כמות הוירוס לאחר 3 חודשי טיפול אשמח לקבל תרגום תוצאות והסבר מה הלאה לפני 3 חודשים כמות הוירוס 3.6X10E5 התוצאה היום יחידות: IU/ml תוצאה: 1.38X10E4 שם הבדיקה: HEPATITIS C RNA QUAN תודה מראש D

שלום D, אני מבין שהיו לך לפני הטיפול 360,000 נגיפים בדגימה, ועתה- 3 חודשים אחרי תחילתו- יש לך רק 13,800. מה הלאה? יש כמה אופציות, ואני ממליץ לך להפנות את השאלה הזאת לרופא/ה המטפל/ת שלך במרפאת הכבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות