מספרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2002 | 20:24 | מאת: שמואל

הייתי במספרה - ונחתכתי בחתכים קטנים באוזן ובפאה. אני מניח שזה היה מהתער החד פעמי. (הגיוני, נכון? כי ממספרים זה חתכים יותר משמעותיים) האם יש סיכון להעברה של מחלות כמו איידס חלילה, צהבות או מחלות אחרות? האם היו מקרים של הדבקות במספרה בישראל? בעולם? תודה!

27/02/2002 | 20:24 | מאת: דליה

התער הוא רגיל, רק הסכין הוא חד פעמי שמואל כתב/ה: > > הייתי במספרה - ונחתכתי בחתכים קטנים באוזן ובפאה. > אני מניח שזה היה מהתער החד פעמי. > (הגיוני, נכון? כי ממספרים זה חתכים יותר משמעותיים) > האם יש סיכון להעברה של מחלות כמו איידס חלילה, צהבות או מחלות > אחרות? > האם היו מקרים של הדבקות במספרה בישראל? בעולם? > תודה!

שלום שמואל, אם התער, או הסכין המחובר לקצהו, הוא חד פעמי (דהיינו לא השתמשו בו קודם אצל אדם אחר)- אין אפשרות להידבק דרכו בצהבת, איידס או מחלות אחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות